Godt nytår med masser af stram line!

Tirsdag den 9. januar starter vi op igen i klubhuset med en gang fluebinding. Vi starter med laksefluen “Mads Doss”….

Ellers prøver vi at finde ud af hvem der kunne tænke sig at lave et lamineret fangstnet, hvor man selv vælger form og størrelse. Frits vil være tovholder på projektet. Vi vil også drøfte, om der er interesse for knivbygning, spinnerbyg, stangbygning og …………??

Er der nogen, der har ønsker/emner til en foredragsaften så sig endelig frem. Vi har flere i kikkerten, men gode ideer er altid velkomne.

I 2018 vil DTU Aqua lave undersøgelser i Thylandske Vandløb med henblik på revision af udsætningsplan. I den forbindelse anmoder DTU Aqua os om at stille 2 mand til rådighed i 18 dage. Undersøgelsesperioden forventes at være i august/september 2018. Da der næppe er nogen der kan/vil tage alle 18 dage, håber vi at mange vil deltage i denne vigtige opgave i et eller andet omfang – men herom senere. Hvis man allerede nu kan give tilsagn om at deltage, vil det dog være godt at give Bo Poulsen, vandplejeudvalget besked.

Vi ses på tirsdag!

De bedste hilsner,

Thylands Lystfiskerforening

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.