Den årlige fællestur til kysten / “Stjerneskud”!!!

Lørdag d. 22. oktober kl. 8.00 starter vi med rundstykker + div. i klubhuset, og får os fordelt i bilerne. Kl. 18.00 er der “Stjerneskud” i klubhuset – forhåbentlig med Hennings skønne dildsnaps m.m. Herefter hygge ind til folk ikke orker mere, eller måske liiige skal ned i byen et smut.

For det lille stjerneskud er prisen 140,- og for det store 175,- Dette er 20,- over Røgeriets pris, og den tyver pr. mand bruges til rundstykker, fløde til den irske kaffe, en pæn dug – måske endda et par blomster.., snacks osv..

Tilmelding og betaling tirsdagene d. 11. og senest 18. oktober, eller på MobilePay 60 63 64 82 (Søren Herred Johnsen, “forkarl for TL”tl FÆLLESTUR (1)

tl FÆLLESTUR (2))

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.