Resultat af 1. elfisketur 2015

117 fisk på første elfisketur!! Heraf de 68 på strækket fra Kåstrup Bro til Tagmarks Bro – et stræk, der før har givet under 10 fisk.. 18 fremmødte interesserede / gamle kendinge ved start, hvilket er rigtig flot!! De 68 første fisk havde det desværre ikke ret godt da vi kom ned til stedet, hvor de stod og vi skulle læsse de sidste fisk i – de havde masser af ilt og vi skiftede vand på dem – alligevel var der en del, der ikke overlever – i skrivende stund ved jeg ikke, hvor mange det lykkes Bo at holde liv i så de når dambruget i Klosterheden.. træls afslutning på en ellers perfekt dag med masser af fisk, hyggeligt selskab og helt sommerligt vejr;-)DSC_3047

DSC_3050

DSC_3053

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.