NYT MEDLEM??? SE HER:

Danmarks Sportsfiskerforbund og Thylands Lystfiskerforening vil gerne byde nye medlemmer velkomne med et super tilbud:

Hvis du – eller din nabo – melder sig ind i foreningen fra 1. august 2015 får du resten af året gratis mod at betale kontingentet for 2016 nu. Kontakt vores kasserer Mads Kjærgaard (mads@nikj.dk eller 6175 3648), og han ordner papirerne.

For 750,- er du så fuldgyldigt medlem med alle de fordele det giver ud over kilometervis af fiskevand i Thys søer og åer.

Thylands Lystfiskerforening har mange arrangementer i vores eget klubhus i Thisted, og vi arrangerer fælles fisketure til ind- og udland. Vi åbner efter sommerferien tirsdag d. 4 august, og du er velkommen til lige at kigge forbi – ved indmeldelse NU, kan du sikkert få en mindelig ordning med kassereren om fiskeri i juli 😉

Hilsen
Søren Johnsen, formand.

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.