Få nu din nabo meldt ind!!

Skulle nogle gå med tanken om at fiske i de lokale åer og søer er her et kanontilbud fra Danmarks Sportsfiskerforbund. Resten af året + hele 2015 kan fås for bare 550,- som direkte medlem, men det giver ikke adgang til Thylands Lystfiskerforenings vand… MEN: fra og med 1. september + hele 2015 kan du blive medlem af Thylands Lystfiskerforening for bare 200,- mere – og SÅ er der lige pludselig adgang til mange kilometer å-vand og sø-bred, klubhus med aktiviteter og god stemning, fællesture til fx Fyn og Mandal osv.. Tjek lige vedhæftede!! For nye medlemmer som ønsker at starte nu, gør man følgende: Man kan indbetale kr. 750,00 på vores konto reg.: 9070 kontonr.: 4480234982. I “besked til modtager” anfører man ens emailadresse. Kvittering fra pengeinstitut eller homebanking gælder som medlemskort indtil man bliver “fuldgyldigt” medlem. Beløbet dækker kontingent til TL for resten af 2014 + 2015. Efter 1. sep melder vores kasserer jer ind gennem DSF, og I vil derefter modtage Sportsfiskeren. Hvis I har spørgsmål eller andet er i velkommen til at kontakte Mads Kjærgaard på 61753648.

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.