Makreltur 27.07.2014

Vi er nogle stykker,der kører en tur ud efter makrel i aften ved 20-tiden, forudsat vejret ikke bliver vildere… Det bliver sikkert omkring Hanstholm Havn; måske Roshage / Østmolen / stranden syd for havnen.. det kunne være hyggeligt, hvis der dukker flere op..

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Makreltur 27.07.2014

  1. mads skriver:

    Lyder hyggeligt, men er desværre forhindret.

    Knæk og bræk!

    Hilsen Mads

  2. Søren Herred Johnsen skriver:

    Det blev kun til én makrel, og det i første kast… Jan H., Poul Jensen, Frits og undertegnede gav det chancen på Roshagemolen – Jan og Poul tog tidligt hjem / Eigil og hans makker dukkede op / Flemming og Minna kom forbi, og Frits og jeg tog på kysten mellem havnen og Klitmøller, hvor vi så flere store fisk fri af vandet, men vi kunne ikke fange dem! Minna var ellers klar med kameraet.. Hyggelig aften, men magert udbytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.