Formandens beretning, generalforsamlingen 2013

Indledende tak til Jacob som aftenens dirigent.

Traditionen tro vil jeg komme med en stor tak til Emborg: Her i dit 90´år dukker du stadig op til klubaftener og arrangementer, fx det nylige besøg hos Zpey. Det er godt, at du og Keld kan få hanket op i hinanden og komme afsted, og du er jo altid god for en ”pæn” historie – noget vi måske kan nyde godt af senere?? Vi håber også, at tilbuddet med at køre havetraktoren stadig står ved magt – vi hjælper gerne med at gelejde den ud og ind ad porten.

Tak til alle de gode aktive medlemmer vi har som – I DEN GRAD – bidrager til den gode gænge foreningen er i for tiden, og som vi håber fortsætter. Jeg vil ikke nævne navne – af den simple grund, at så kunne jeg lige så godt starte med at rose jer fra en ende af, men det er jo alt fra: Den gode stemning og tirsdagsaktivitet i klubhuset, igangsætning af hjemmeside, dildsnaps til ”afterfishing”, skiltning og belysning udendørs, renovering af ydervæggene og maling indendørs, indhentning af tilbud fra håndværkere så der er noget at søge midler ud fra, feriefilm til klubaftenerne, diverse arrangementer i- og ude af huset, byggematerialer, klejner, grillpølser, poser med kaffe, trykning af t-shirts, indkøb af øl/vand/kaffe osv..

Og det er dejligt at se 15 mand M/K i gang med røverhistorier og fluebinding m.m. hver tirsdag.

Tak til den øvrige bestyrelse for det gode arbejde og samarbejde – og for de super kager, der medbringes til vores møder!!

2: aktiviteter siden sidste generalforsamling:

Vi havde besøg af Tommy Kjærgaard 13. marts 2012 til en omgang fluebinding – og han har så været her igen for 1½ måneds tid siden. To kanon-gode arrangementer med flot tilslutning!! Vi håber, at det bliver en fast forårstradition!

I april var der laksetur til Storåen, hvor Benjamin brillerede med en flot laks – her var der og råhygge og grill – en super dag, så vidt jeg har forstået på vores lakseteam??

Geddedagen 13. maj ved Vandet Sø var ventet med spænding, og selv om det fiskemæssigt ikke kastede de helt store fisk af sig, blev der landet gedder – og en del pæne aborrer. Vi forsøger igen i år – ingen krav til genudsætning denne gang, og så sparer vi jo lidt på Førby´s gedder…

I august var der tur til Norge – jeg deltog ikke, så jeg ved ikke præcist hvordan det spændte an, ud over at det var en alletiders tur – som allerede er booket op i år!!

8. september besøgte vi Klosterheden og Kurts dambrug – en herlig mand med en perle af en fiskesø midt inde i plantagen. Der blev kigget Bromøllefisk, fanget bæk- og regnbueørreder, grillet og spist kage til den helt store guldmedalje – dén tur tager vi igen i år!!

13. oktober var vi en flok i Dragstrup Vig med efterfølgende spisning – en rigtig efterårsdag, men trods regn og kulde, en rigtig hyggelig dag.. der var da også en lille smule fisk..

4. og 25 november blev der elfisket. Det gav ikke så mange fisk, men STORE fisk, så vi har nok til både Morsø og os selv – super!! Vi vil i øvrigt godt have at folk melder sig hurtigt til årets ture – det kommer Bo sikkert ind på!

3: kommende aktiviteter:

Se venligst i medlemsnyt.

Hvad sker der ellers med foreningsarbejdet??

Det går som tidligere nævnt rigtig godt! Økonomien har rettet sig en del, og det bevirker, at vi er ved at se på Egebaksande igen. På længere sigt vil øget adgang til Vandet- og Nors Sø være noget som ser ud til at kunne blive muligt – her er (måske) åbninger på vej, og vi har fået lidt luft i økonomien.

Der arbejdes forsat på at søge midler hjem; også af folk udenfor bestyrelsen – nu får vi se hvor det bærer henad..

TIL SIDST:
Set i lyset af, at det på alle måder har været et godt år for foreningen, og at fremtiden tegner lyst, skulle man da være et skarn at rende af pladsen, hvis ellers I gider have mig på posten et par år endnu. Skulle der være én, der har mod på at afløse når vi kommer til punktet om valg af bestyrelsesmedlemmer, vil der absolut ikke være ”hard feelings” og en evt. ny mand på posten skal jeg gerne føre ind i tjansens mysterier..
Jeg glæder mig faktisk lidt til de gode udfordringer der venter, og på at være med til at ”holde momentum” som det vist hedder i sportssproget. Der er SÅ mange gode projekter i gang, og det bliver spændende at se hvilken retning det kan føre foreningen i – at det er en god retning, kan der slet ikke være tvivl om!!

Med disse ord vil jeg overlade ordet til dirigenten.

TAK FOR ORDET!!

Hilsener
Søren

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.