Bliv registreret bruger af thylf.dk – og vind et Penn Slammer 360!!

penne slammer 360

Bliv registreret bruger af thylf.dk!

Her er en omtale af præmien, som udloddes blandt de registrerede brugere senere på foråret:

”Rendyrket råstyrke i rustfrit stål!

I mange år var det en kendsgerning, at havets storvildt såsom tun og sejlfisk ikke kunne fanges med fastspolehjul. De gik helt enkelt i stykker under presset, som kun multihjul kunne modstå.

Dette ændredes totalt, da Penn lancerede de første Slammer fastspolehjul. Her var det gamle fastspolehjul tænkt igennem fra grunden og totalt redesignet med henblik på de enorme kræfter, som tun og andre af havets storvildt kan udsætte dem for. Nu kunne man pludselig kastefiske problemfrit efter havets hurtigsvømmere – uden at skulle frygte for hverken fuglereder eller tandhjul, som fik tænderne revet af i det første udløb!

Efter nogle år med de nye superliner stod det klart, at almindelige fastspolehjul ikke kunne håndtere store fisk på de uelastiske liner. Der måtte nytænkning til, og den kom naturligvis fra Penn, hvis fiskende ingeniører redesignede fastspolehjulet helt fra grunden.

Allerførst blev spoleakslen forstærket og understøttet hele tre steder, så spolen ikke fik akslen til at bøje under det massive pres fra fiskene.

Dernæst blev spolen og ikke mindst bremsesystemet redesignet og nederst forsynet med en ekstra kæmpestor skive af materialet HT100™, som for alvor bringer “stopping power” til dette hjul. Nu er det ikke længere spor urealistisk af fiske eksempelvis hajer og mindre tun med fastspolehjul – hvis det altså vel at mærke er et Penn Slammer!”

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt, Konkurrencer. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Bliv registreret bruger af thylf.dk – og vind et Penn Slammer 360!!

  1. Søren Ribens skriver:

    Hermed udfyldt, så jeg kan komme med i konkurrencen om fiskehjulet

  2. Bliv registreret bruger af thylf.dk – og vind et Penn Slammer 360;;

  3. Bliv regitreret bruger af thyif.dk – og vind et Penn Slammer 360;;
    Det er en god hjemmeside i har fået lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.