Aktiviteter 2013 – der kommer sikkert flere til…

Aktiviteter 2013:

Vi har klubaftener hver tirsdag i klubhuset Torneallé 4 fra kl. 19.00. Alle er meget velkomne til en god snak, og der er mulighed for vejledning i det du går og bøvles med i forhold til dit fiskeri.. Der er altid kaffe på kanden, og et årskrus koster fortsat kun 100 kr.

•23. / 24. marts: Tur til Flyfestival i Kolding – fælleskørsel aftales*

•11. maj: Laksefiskeri i Storåen

•Søndag d.19. maj: TL´s Geddedag 7.00 – 14.00 på ”Lystfiskeriets Dag” i Vandet Sø. Tilmelding (senior 50,- / junior 30,-) på stedet fra kl. 06.30 / inden man starter sit fiskeri. Der vil være gode præmier, rundstykker m.m.

•Arbejdsdag*

•Ferielukket 26. juni – 12. august. Sommerafslutning tirsdag d. 25. juni; opstart tirsdag d. 13. august med aftenfiskeri ved kysten.*

•September: Efter sidste års succes-tur til vores dambruger, Kurt, gentages successen.. Rundvisning, grill og hygge. Der vil blive mu-lighed for at fiske i den tilhørende P&T-sø til favorabel pris*

•Oktober: Weekendtur til Fyn. Kystfiskeri med lokal guide! *

•10. og 24. november: Elfiskeri. Meld dig allerede nu bindende til Bo Poulsen. Vi skal bruge 10 – 15 mand!

*Se nærmere på:

•Facebook under ”Thylands Lystfiskerforening”.

•Opslag i Klubhuset for nye arrangementer, så som fælles fisketure, ændrede datoer, arbejdsdage osv.

•Mail-liste: Send din mail til mads@nikj.dk. TL har oprettet en mail-liste, hvor du løbende kan få generalforsamlingsindkaldelser, nyheder og nye arrangementer tilsendt.

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

1 Response to Aktiviteter 2013 – der kommer sikkert flere til…

 1. Søren Herred Johnsen skriver:

  Vedrørende arrangementerne:

  Turen til Kolding: Her aftaler vi i klubhuset, hvem / hvornår / osv, der køres til Kolding, da nogle helst vil derned om lørdagen; andre om søndagen.

  Laksefiskeri i Storåen: Her vil det være en god idé, at komme ned i klubhuset, og aftale kørsel / indkøb af fiskekort osv.

  Geddedagen: I år er der intet krav til genudsætninger og den slags – kun gyldigt fisketegn og medlemskort

  Arbejdsdag: En, eller flere: Der er altid et eller andet, der kan laves – nu ser vi lige, hvad pengene rækker til… Der startes med kaffe og rundstykker, og sædvanligvis går dagen fra 08.00 – ca 13.00

  13. august: De medlemmer, der er i DK på det tidspunkt, kan med fordel dukke op den dag, og vi synes, at man skulle medbringe fiskegrej. Det kunne jo være makrelvejr, eller ..?

  Turen til Klosterheden: Sidste år havde vi en fantastisk tur til Kurts dambrug og fiskesø – den gentages i år. Hans flotte fiskesø er fuld af flotte fisk!

  Weekendtur til Fyn: Bo Poulsen, vores flittige vandplejemand, har en fiskekammerat på Fyn, som har nogle forbindelser. Der bliver tale om at leje en spejderhytte, der kommer til at koste 2500 – 3000 for en weekend, så derfor skal vi have bindende tilmeldinger med et depositum, når vi har fundet en dato. Skulle der være et medlem, der har endnu billigere overnatningsforbindelser, er vedkommende velkommen til at kontakte TL,s formand.

  Elfiskeri: Bo kæmper en sej kamp hvert år for at samle et elfiskehold uden alt for mange julefrokosttømmermænd; derfor vil vi utroligt gerne have bindende tilmeldinger snarest til de pågældende datoer – det drejer sig om, at gå inde på brinkerne og styre flåderne med reb… div. kager og whisky sørger foreningen for!!

  Ud over disse arrangementer vil der utvivlsomt dukke flere op, fx:

  – fælles fisketure tirsdag aftener
  – guidede ture rundt til vores forskellige å-stræk
  – arrangementer med nogle af de lokale, og mindre lokale, grejforhandlere
  – kastedemo ved vores kastepool (såfremt den stadig holder vand når frosten er væk)
  – arrangementer som vores medlemmer pludselig får nys om / adgang til, og som derefter bliver sat i fællesrammer for alle medlemmer

  Vi vil løbende opdatere arrangementslisten, og vil man have del i de mere spontant opståede arrangementer, er det en rigtig god idé, at tilmelde sig vores mail-liste..

  Hilsen

  Søren Johnsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.