Tekniske problemer

lystfiskeri061Desværre har en opdatering af hjemmesideprogrammet bevirket vi ikke længere kunne lægge billeder op her på hjemmesiden. Årsagen er at det tema vi brugte ikke understøttede den ny version. Jeg har derfor været nødt til at finde et andet tema.

Desværre er tælleren blevet 0-stillet, så der er ca. 1700 flere hits end der vises nu. Om jeg har mulighed for at rette det til ved jeg ikke, men jeg vil fluks tage kontakt til det balinesiske firma, som holder styr på det, og høre om de evt. kan hjælpe med at genoprette statistikken.

Det tager lidt tid at få det tilpasset menuer, farver, header m.v.  så hav lidt tålmodighed
😀

Om Webmaster

Autodidakt
Dette indlæg blev udgivet i Teknik. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Tekniske problemer

 1. Søren Herred Johnsen skriver:

  Minna – tusind tak! Det er sort snak for mig det med hjemmesideproblemerne, men det er skønt, at du orker at løse dem.. er det noget nogle af vi andre – realistisk set – kan oplæres i??

  Hilsen

  Søren

  • Webmaster skriver:

   Sagtens Søren. Nu er det jo lidt svært at forudse hvilke problemer man kan komme ud for. Der er mange ting der skal spille sammen. Er man kørt fast er det en god ide at bede om hjælp hos det danske WP Forum

   Se korrespondancen lige HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.