Elfiskeri

Søndag den 25. november er sidste chance i år for at opleve elfiskeri efter havørred avlsfisk i Storeåen. Så hvis du vil give dig selv en oplevelse og havørredbestanden i fjorden og åerne et løft, så ring til Bo Poulsen på 2161 6813, og tilmeld dig.

I klubhuset er der blevet ryddet op på hylderne og malet i vores opholdsrum. Så når brændeovnen gløder og der er kaffe på kanden er vi nogle stykker der råhygger os ved fluestikket. Louise er flink til at undervise, så hvis du skal have pudset formen af, så bare mød op – (man er dog på ingen måde tvangsindlagt på fluebinderiet, man kan jo også bare snakke eller se en fiskefilm!).

Vi holder juleafslutning den 11. december og starter op igen den 8. januar 2013

Dette indlæg blev udgivet i Fisketure. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.