Oprydning i klubhus 6. nov. 2012

Så er renovering, oprydning og maling i gang i klubhuset! Efter at Frits har lukket væggene rundt om havedøren og toiletvinduet er den helt store sortering af vores habengut gået i gang – der bliver et par trailerfulde! Og nordvæggen får en tiltrængt gang maling.

Så er nordvæggen malet færdig… første gang. Det pynter på det!!

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt og tagget , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Oprydning i klubhus 6. nov. 2012

  1. Søren Herred Johnsen skriver:

    Jo, jo Bjarne. Det sidste maling bag brændeovnen blev lige klaret i eftermiddags – det er ikke til at male når der er fyret op 🙂 og om ikke andet pynter det gevaldigt, og vi har utrolige mængder ragelse, der sagtens kan smides ud.. Og så glæder jeg mig til at få dit skilt skruet på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.