På eventyr med enhånds fluestang

TL får besøg af Lasse Elmgren tirsdag d. 26 november 2019 klokken 19:00. Overskriften for aftenen er “På eventyr med enhånds fluestang”, hvor Lasse vil fortælle om de mange muligheder, også de mindre kendte, der er for fiskeri både herhjemme og i udlandet. Så uanset om man er flue- eller spinnefisker, er vi sikre på, at det bliver en spændende og underholdende aften. Husk det nu! Og alle er velkomne – også ikke medlemmer, som bare vil have en god aften, så tag naboen med 😉 Der bliver nok lidt brugerbetaling for kaffe og kage i pausen….

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, ocean, tekst, friluftsliv og vand
Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.