Havørredkonkurrence for ALLE. Tag dine fiskekammerater eller nabo med og deltag i Limfjordens fedeste havørredkonkurrence. Vælg fanen ‘Thylands FjordCup 2018’ og læs om hvordan du deltager og regler for konkurrencen.

Om Webmaster

Autodidakt
Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Havørredkonkurrence for ALLE. Tag dine fiskekammerater eller nabo med og deltag i Limfjordens fedeste havørredkonkurrence. Vælg fanen ‘Thylands FjordCup 2018’ og læs om hvordan du deltager og regler for konkurrencen.

  1. Henrik Holst skriver:

    Hej er det bare mig som ikke kan finde reglerne ang fjordcup?. Er det kun for medlemmer og hvilket område må der fiskes, ja og hvor starter/slutter det. Vh Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.