Foto- og filmaften med Torben Berg-Sørensen


Tirsdag d. 6. marts får TL besøg af Torben Berg-Sørensen, som vil fortælle om sine ture til Norge og Sverige med det lette fluegrej efter stalling og ørred gennem de sidste 14 år. Lyder navnet bekendt, kan det være du har læst en af Torbens spændende rejseberetninger fra Rena, Troms eller Glomma i FFFD´s (Federation of Fly Fishers Denmark) blad ”FlueFisker”. Torben medbringer film, fotos, flueæsker og hjemmelavet grej, så der bliver noget at se på og snakke om i løbet aftenen!! Vi holder det som et ”Åbent Arrangement”, så tag endelig naboen med. Undervejs vil der være en pause, hvor vi sælger kaffe og kage for en flad 20´er.

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.