En aften med Henrik Mortensen

Tirsdag d. 7 februar får vi Henrik Mortensen på besøg i klubhuset kl. 19.00 Arrangementet er åbent, så tag endelig naboen med. Der vil blive salg af kaffe og kage.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Henrik har livslang erfaring i kasteteknik og undervisning i fiskestrategi og laksefiskeri. Indtil nu har han landet mere end 4000 laks på flue – et udtryk for, at hans erfaring og tilgang til fluefiskeriet for alvor virker i praksis. Henrik har siden 1995, i gennemsnit ledet mellem 100 – 150 kurser og seminarer i fluekast og fiskestrategi, over hele verden. I de seneste år har denne undervisnings form dog ændret sig betydeligt, i det individuel undervisning i fluekast og fiskestrategi er blevet mere og mere den fortrukne undervisningsmetode af mange.
Hans spidskompetencer farver bredt indenfor lakse- og havørred fiskeri.

Der findes næppe en messe eller et show i Europa, samt Syd- og Nordamerika, som Henrik ikke har optrådt på og demonstrerede ”Det skandinaviske Speycast” – et kast som Henrik har udviklet i forhold til praktisk fiskeri, og som er blevet et af de mest brugbare fluekast i nutidens fluefiskeri.
Ligeledes har han også været den store forgangsmand i opfindelsen og udbredelsen af skydehovedsystemet som bliver kaldt ”ready-to-go system”, som faktisk hele grejbranchen i dag tilbyder med stor succes i mange varianter.

Efter at have været ansat som designer og udvikler i branchen siden midt i 90’erne, har Henrik valgt at skabe sit eget brand, salmologic – og her er han at finde, når ikke han er ude at undervise eller dyrke vores vidunderlige sport.

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.