Fluebinderaften med Frank Bryde Thornild

29. november kommer Frank Bryde Thornild og binder “Luk-og-sluk-fluen”. Mange af os har mødt Frank ved Storåen, hvor han færdes meget hjemmevant og fanger rigtig mange fisk. Frank fisker fra det indre Holstbro og hele vejen ud til det yderste af Vemb-stykket. Frank er tillige en dygtig fluebinder og tirsdag aften vil han binde sin egen kreation “luk-og-sluk-fluen” som har mange fisk på samvittigheden.

Kom og bind med: Juniorer deltager gratis. Seniorer betaler kr. 40,- kaffe og kage incl. Kaffen kan byttes med en sodavand eller øl.

Om Webmaster

Autodidakt
Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.