Elfiskeri d. 6. og 20. november

Hej Alle.
Så nærmer vi os årets første elfisketur, og alle er velkomne til at deltage, såvel tilskuere som hjælpere. Vi kan altid bruge en ekstra hånd til at afløse med at trække flåderne et stykke – turene starter som sædvanligt kl. 08.00 ved Kåstrup Bro nord for Hillerslev, og vi traver nedstrøms med en kagepause ved Tagmarks Bro. Hele turen plejer at vare til ca. 13.30, og for dem, der ikke har set det før, er det virkelig en oplevelse at se, hvor mange fisk der er, og hvor de gemmer sig. Mød op iført varmt tøj, madpakke & kaffe, waders,(der er noget lævret derude) og gerne handsker, hvis du vil hjælpe med at trække. TL sørger for kage og whisky 🙂

Smuk fisk

Smuk fisk

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.