Laks!

Traditionene tro er der 9. maj mulighed for en tur til Storeåen efter laks for medlemmer af Thylands Lystfiskerforening. Kvoten for hjemtagelse af laks over 75 cm vil nok være opbrugt til den tid, men en laks under 75 cm smager jo også godt og det kunne også være fint at se den store laks glide tilbage i strømmen…..

Vi mødes kl 8.00 på parkeringsplsdsen ved Bur Bro til rundstykker og kaffe. Derefter fordeler vi os ved åen og fisker som gjaldt det livet til kl. 12.30, hvor der er pølser på grillen (igen ved Bur Bro hvor vi er sikre på en parkeringfsplads). Når vi har spist pølserne og beundret hinandens fisk, er det tilbage til åen, så længe man nu orker.

Turen koster 50,00 kr til rundstykker og pølser. Kaffe og øvrige drikke varer skal man selv medbringe. Derudover skal man være medlem af HOF eller have et dagkort (225,00 kr for senior og 100,00 kr for junior). Dagkort kan købes på HOF´s hjemmeside eller man kan betale ved tilmelding og så bliver de købt samlet. Man skal  selvfølgelig være i besiddelse af det obligatoriske statsfisketegn.

Under alle omstændigheder er tilmelding nødvendig. Gerne til klubaften den 5. maj eller til kasserer Mads 61753648. Denne aften kan vi desuden arrangere fælleskørsel m.m.

Det plejer at være en rigtig hyggelig dag. Er man ny som laksefisker eller kender man ikke Storåen, er der denne dag mulighed for at koble sig på nogle af de “gamle”.

Vi ses!

 

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.