Premiere ved åen 1. marts

Frits Faaborg har sendt nedenstående beretning fra sin premieredag ved Egebaksande og Nørhå – det er bestemt ikke dårligt vand vi har – BRUG DET!!

“Kørte til Egebaksande kl. 8.30. Var ved at klargøre fluepinden til, da Per kom forbi med spinnestangen. Vi stod og snakkede lidt. Per ville gå opstrøms og jeg gik nedstrøms. Efter en 1½ times tid mødtes vi igen. Per havde haft 2 kontakter og 3 fisk på land. 2 på ca. 35 cm og 1 på ca. 60 cm. Meget flotte fisk. Jeg havde ikke mærket noget. Per tog hjem og jeg tog en tur nedstrøms igen, men med en anden flue. Så gik det bedre. 3 kontakter og 2 på land – begge på ca. 35 cm.
Jeg kørte ned til vores stykke ved Nørhå. Der mødte jeg Kim, vi fik en snak og en kop kaffe. Da han kørte, gik jeg nedstrøms dambruget. Efter en ½ time havde jeg 1 enkel kontakt. Jeg kørte op til vores p-plads ved dambruget, hvor jeg mødtes med Mads. Efter kun 3 kast fik Mads en fin bækørred på 41 cm. Vi fiskede i ca. 1½ time. Mads havde 2 kontakter og 2 fisk på land. Jeg havde 3 kontakter og 4 fisk på land. Alle fisk var ca. 30-35 cm, en god premieredag. 12 fisk på land og næsten lige så mange kontakter. Rigtig fin dag.”

Mvh. Frits.

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.