Elfiskeri på søndag d. 24. november

Så er det snart tid til 2. omgang elfiskeri – heldigvis er vejrudsigten lovende: solskin!! Vi sætter fra land ved 08-tiden fra Kåstrup Bro, 1½ km. nord for Hillerslev by, og alle er velkomne som hjælpere / tilskuere, alt efter hvad man har af tid og energi. Så får vi se om kulden har sendt nogle fisk op i systemet!
Der vil være kage og whisky til de fremmødte når vi ankommer til Tagmarks Bro ved 09.30 tiden, hvor vi også tømmer gummibåden for fisk op i det store kar på Bo´s trailer. Her får man muligheden for at se de første flotte fisk; sædvanligvis 10 – 20 stykker på det tidspunkt.

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.