El-fiske 10. november 2013.

Tidlig (mellem 7.30 og 8.00) søndag morgen ved Kåstrup Bro mødtes en flok morgenduelige medemmer fra Thylands Lystfiskerforening + et par interesserede gæster, for at gennemføre den første af 2 ture med el-fiskegrejet i Storeåen.

Alle var spændte: Er der fisk i åen? – Får vi nogle af de rigtig store at se?

Efter en knastør sommer var der nu masser af vand i åen, så optimismen var stor – og blev ikke skuffet! På de første par hundrede meter nærmest væltede det op med store gyldne havørreder, og vi troede vel alle at, NU gror træerne ind i himlen!

Det gjorde de ikke! Der blev længere mellem fisken, men slutresultatet blev alligevel fint: Total 41 fisk, heraf 21 hanner og største fisk var en han på 72 cm. Resten var jævnt fordelt ned til de 40 cm.

Alt i alt en rigtig fin dag: Teknikken fungerede perfekt (takket være Bo´s forarbejde), logistikken med bilerne fungerede, vejret var perfekt (bortset fra de sidste 3 timer hvor det øsregnede!), vi var masser af folk til arbejdet, så det både var nemt og sjovt at deltage og sidst, men ikke mindst havde Tommy (igen) nybagte klejner med og Keld dukkede op med “en lille èn” da vi var færdige. Tak til jer!

Søndag de 24. november samme tid, samme sted går det los igen, og jeg kan kun opfordre alle der har muligheden, til at deltage. Det er en både spændende og hyggelig dag til gavn for både foreningen og vores fremtidige fiskeri.

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.