Stemningsbilleder fra fjorden..

Flemming, Matti og jeg tog en lille tur med fluestængerne til fjorden – vi så fisk, men det blev ved det… Men hyggeligt lige at rende sammen her i ferien 😉 Facebook er en god ting, når man lige skal tromme sammen til en lille tur.Der fiskes

Der spottes fisk

Koncentreret..

Solnedgang i nordvest

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Stemningsbilleder fra fjorden..

 1. mads skriver:

  Meget stemningsfulde billeder.

  Har været på den store mole på Agger Tange et par aftener med et par makreller som resultat. Nogle fangede mange, men de blev alle fanget et bestemt sted på molen, hvor der efter sigende er et hul ud for!

  Jeg hørte ikke rygter om havbars eller multer.

  Ellers har det rent fiskemæssig været en sløj sommer!

  Hilsen Mads

 2. Søren Herred Johnsen skriver:

  Jakob fangede en rigtig flot bars den 24. om morgenen nede fra Agger (Kan ses på facebook 😉 ) Tony og jeg har taget hornfisk fra stranden syd for Hanstholm – makreller har det knebet med fra kysten – det er også hvad jeg har hørt fra andre fiskere…

  • mads skriver:

   Bars på facebook…. Hvorfor kan vi ikke se den her på vores hjemmeside?

   Det må da være en fejl!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.