Kom til Zpeyaften!

Klubaften hos Zpey.

 

En af verdens absolut ”high end” firmaer indenfor udvikling og salg af moderne udstyr til fluefiskeren, er naturlig nok, placeret her i Thisted. 

Tirsdag den 29. januar kl. 19.00 er medlemmmer af Thylands Lystfiskerforening inviteret til at besøge Zpey i deres lokaler på Leopardvej 2. Her vil Henrik Møller, der til daglig passer butikken, sammen med en anden repræsentant fra Zpey fortælle om firmaet og tankerne bag. De to herrer vil ligeledes vise os lidt af sagerne, og mon ikke vi får lov at røre?? – Der bliver også tid at hyggesnakke med og om noget lækkert grej!

Henrik Møller har lovet os en kop kaffe, så for at han kan vide hvor mange vi kommer, er tilmelding nødvendig senest den 24. januar til Mads på 6175 3648 eller mads@nikj.dk.

Aftenen hos Zpey erstatter den sædvanlig klubaften på Torneallé, og jeg håber mange vil tage imod invitation til at besøge vores helt lokale grejudvikler.

PS. Senere på foråret påtænker vi i TL fællestur til fluefiskemessen i Kolding, samt en fælles laksetur til Storeåen ved Bur – men herom senere!

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Kom til Zpeyaften!

  1. Flemming skriver:

    Jeg vil gerne tilmelde mig til zpey aften.
    Flemming

  2. Henning Nielsen skriver:

    Jeg vil også gerne deltage på Zpey aftenen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.