Laksetur til Mandal 2013.

Efter afslutning er følgende passeret. Norgesturen er reserveret hos Sigmund, og er fastlagt til 10-8 til 17- 8 2013   .Følgende er tilmeldt Jeppe,Henning,Luise,Benny,Benjamin,Benno,Flemmimg,Jan og Jakob. Depositum vil blive opkrævet først i det nye år ,og er hermed bindende.

Hilsen Henning Nielsen.

P.S. Der er plads til 10 mand i “Villa Sigmund” (se billede), hvilket indebærer at der er plads til en enkelt mere. Tilmelding og depositum inden udgangen af januar 2013. Yderligere oplysninger ved Henning Nielsen, tlf.: 2425 6085.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Klubnyt. Bogmærk permalinket.

1 Response to Laksetur til Mandal 2013.

  1. Søren Herred Johnsen skriver:

    Det ser godt nok hyggeligt ud – jeg må overgive mig engang og prøve det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.